2009. január 18., vasárnap

tervek II.

egy pár hónapja nyavalyogtam, hogy nem tudom, mit akarok. most épp van valami, ami tetszik.
a pannonnál van egy gyakornoki állás, adatbázisok plusz mobilhálózat-tervezés. ez most nagyon szeretném. tesztet írni voltam már, kedden megyek beszélgetni is.
vicces, hogy most ebbe vagyok beleszerelmesedve. az eddig is oké volt, hogy az adatbázistúrás jó dolog, de hogy a távközlés felé fordítsam mosolygós orcámat, ezt még pár hete sem gondoltam volna.
van ugyanis egy tárgy, távközlő hálózatok és szolgáltatások néven. a mintatanterv szerint ötödik féléves, én most csináltam meg a tizenegyedikben (jójó, de nincs belőle keresztfélév és egyszer el is felejtettem felvenni). nem szerettem (egy részét még most sem) tele van hátom-négy-ötbetűs rövidítésekkel, mindnek tudni kéne a feloldását, a jelzésátvitel maga a rémálom, a gerinchálózatokból pedig a jegyzet rossz. mégis, idén amikor tanulat ZH-ra meg vizsgára, már tetszett, élveztem (nem, a jelzésátvitel még most sem). amikor megláttam a pannonos álláshirdetést, már jó ötletnek tűnt, amikor elmenytem megírni a tesztet, és láttam a követelményt, már tetszett, most meg be vagyok sózva, mint a fene. végre egy kézzel fogható, értelmes feladat, kellően mérnöki és megfelelően alap szintrő indul, van idő tanulni, beletanulni.
most ezt nagyon akarom.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ha bármit is számít, én drukkolok neked, ha nem akkor is.
Anya

rozi írta...

számít hát! :)