2011. január 5., szerda

ha az ember télen biciklizik, vegye fel a melegebbik sapkáját, akkor is, ha már nagyon unja.
ha az ember télen biciklizik, nézzen a kereke elé, rendesen, a kisebb utcákon ugyanis aljasan lapulnak még meg a már aszfalt-színűre koszolódott és csudacsúszósra sikált kéttenyérnyi jégfoltok, akik nem a barátaink.
ha az ember télen biciklizik, készüljön fel rá, hogy utálni fogják az autósok, amiért nem tud lehúzódni rendesen és elengedni őket - de hát ott oldalt most halálos veszélyeket rejtő centi mély jégbordák és boka fölött érő hókupacok vannak.
ha a ember télen biciklizik, ne csodálkozzon rajta, hogy a kollégái időnként hülyének nézik :)

1 megjegyzés:

Wolfy írta...

a hulyen nezest en is megkaptam meg a tel elejen, mostanaban mar kevesbe. a hideggel, az autosokkal es a jeggel pedig lekopogom semmi komolyabb problemam nem volt, bar a letaposott hoban december kozepen parszor megcsuszott a hatso kerek, de olyankor sikerult korrigalnom. :)

most viszont ugy nez ki kicsit kezdi feladni a canga, a valtok mar elegge nem erzik jol magukat, viszont ma a hajtokar is elkezdett beragadni, ami kicsit aggaszto.
az a baj, hogy ha beadom szervizbe, az legalabb 1-2 nap viszont akkor mivel jarok addig dolgozni? 1-2 napra a bkv nem olcso mulatsag, autoval meg egyreszt koran kene menni, hogy legyen parkolohely, masreszt pedig komolyan hiszem, hogy nem a varosba valo jarmu...

dilemma.