2009. november 29., vasárnap

vasárnapi kisszínes

- feleslegesen és szégyenletesen sok bögrém-csészém-poharam volt eddig is, németországból meg jött még két új (egy hóemberes meg egy starbucksos). már tényleg nem férnek el, nincs hova tenni őket, de egytől sem vagyok hajlandó megszabadulni. mert minden hangulathoz másmilyen bögre illik, mindig másikból esik legeslegjobban a a kávé meg a tea. hülyeség? lehet. de végül is ugyanez van nálam a táskák meg az ágyneműhuzatok esetében is, valamiféle genetikai hiba lehet.
- nájdzsel végleg otthon ragadt, amikor egyszer megpendítettem, hogy visszahozhatnám pestre, kerek szemekkel néztek rám otthon, hogy na ne már. viszont tök sokat vagyok egyedül a lakásban (a lányok csomószor dolgoznak este, pont mikor én itthon vagyok) és igényem van rá, hogy valaki-valami motozzon itt velem, mellettem. igazából macskát szeretnék, de csak szobaállatként tartani szerintem butaság. szóval az nem lesz, tuti. jó lenne még nyuszi, de az is belakja az egész lakást, és nem hiszem, hogy a lányok örülnének ennek. a tengerimalacra maris allergiás, a hörcsög túl kicsi, nem tudom, mi legyen belőle. de valami kell, az biztos.
- az őszben-télben a legjobbak a gyertyák, szépek, melegek, barátságosak. tegnap tíz is égett a szobámban.
- lassan kezdem felfedezni a hetedik kerületet, illetve legalább a környező utcákat. mert hiába lakok itt már három hónapja, ha megkérdezik tőlem, hogy na hova üljünk be egy sörre, még mindig csak újbudai helyek ugranak be. de most már egyre inkább képbe kerülök ezzel a környékkel is, tegnap is meglepően szimpatikus helyre sikerült keverednem, szeretek erre lakni :)
- a csirkemáj-hagyma-kakukkfű-tészta meglepően jó kombinációt alkot
- a star trek NAGYON jó :) nem csak az új film, az eredeti sorozat is
- nem vettem elő már egy hete a varrógépet, és basszus, viszket a tenyerem, alkotnom kell, és kicsordulnak az ötletek a fejemből, úgy kell őket visszatuszkolni és erőszakkal bent tartani, nehogy elhagyjak egyet is :P

3 megjegyzés:

motching írta...

miért butaság macskát szobaállatként tartani? :)

rozi írta...

meggyőződésem, hogy nagyobb élettérre van szükségük pártíz négyzetméternél. itt viszont félnék kiengedni...

motching írta...

van némi igazad, én mindenesetre azt tapasztalom, hogy mindenhol megtalálják a helyet, ahol jól érzik magukat
pisz :)