2009. november 3., kedd

hisztifélóra

azért nem szeretem a nem hétköznapi hétköznapokat, mert ilyenkor teljesen felborul az, hogy normálisan egyek. mert most pl minden reggel megyünk hétre, ezért rettenetesen korán reggelizünk, délben már lyukad a gyomrom, a vacsi meg felemás, tegnap ettünk rendesen és sokat és még sör és perec, ma meg nem rendesen, cserébe csoki süti gumicukor.
aztán utálom a teliholdat is, ilyenkor majd ketté esik a fejem, nagyon fáj, és hiába az Algopyrin, nem használ, nem, nem, nem. az egyetlen megoldás az volna, ha nyöszörögve fekhetnék sötétben és hűvösben, na de ezt bent a BMW-nél mégsem lehet. úgyhogy marad a munka és a zöld karikák a szemem előtt. remélem, holnapra elmúlik.
aztán azt is utálom, hogy mivel minden nap mi vagyunk a reggelesek, nem kapunk rendes reggelit, csak amit még előző este kikészítenek nekünk, ezért nincs rendes kávé, éééértitek, kávé nélkül kell indítanom a napot, botrány, kikészülök.
és utálom, hogy a mai hiszti miatt nem vagyok toleráns, utálkozom és fújok mindenkire, kibírhatatlan lehetek.
el kéne mennem aludni mihamarabb, de alexék azt mondták, ma este még csak lesz valami, remélem nem feledkeznek meg rólam...

Nincsenek megjegyzések: