2012. január 9., hétfő

ez a lakáskeresés-dolog, ez valami végtelenül idegölő.borzasztóan. pedig mi csak bérelni akarunk, még jó, hogy nem venni, az sokkal rosszabb lenne.
szóval nem azért akarunk költözni, mert bármi bajunk van a mostani lakással, nem, sőt, nagyon szuper, csak épp kinőttük. macskának, bicikliknek, terveknek, éjszakai ügyeletnek meg nekünk már így együtt nem elég, vagy legalábbis hosszútávon nem, tehát úgy döntöttünk: TOVÁBB! no de a mostani lakás nagyon magasra rakta a lécet. csendes. tágas. világos. felújított. megfizethető. felső emelet. cirkófűtés. egy sarokra van a városliget. jó a közlekedés.
szóval mi ennél keresünk jobbat, és bár még csak egy hete, a feladat mégis megoldhatatlannak tetszik most, ó balsors. mert valami mindig hiányzik, valami fontos, és ha nem hiányzik, akkor végtelenül messze van a munkahelyektől (napi 20 kmnél többet jó szível nem vállalok be bringával) vagy ha még ez is stimmel, akkor már rég lecsaptak rá, vagy nem is elérhető a hirdető. és létezik olyan lakás, amit mindezek ellenére elmentünk megnézni, és jó is lett volna - csak ekkor kiderült, hogy úgy mellesleg el is akarják adni. ja, oké, kösz, khm...
szóval nem egyszerű.
mindenesetre ha tudtok egy kiadó lakást a fenti paraméterekkel, szóljatok asap. köszi.
ja és még valami. ne menjetek ingatlanközvetítőnek. nem akarlak utálni titeket.

Nincsenek megjegyzések: