2010. június 16., szerda

bringa-dilemma

sokszor felmerült már bennem eddig is, hogy luit le kéne cserélni egy montira.
félreértés ne essék, imádom az a biciklit, és a szívem sajog, ha arra gondolok, hogy megváljak tőle. de azt hiszem, a családom értelmesebbik fele (azaz rajtam kívül gyakorlatilag mindenki) fejemet venné, ha beújítanék egy harmadik biciklit is. pedig és akkor lennék igazán boldog :)

de hát amikor luit vettem, még tökéletesen praktikus megoldás volt ő, városba és városon kívülre is kiváló, könnyű, merev, huszonnyolcas kerékkel, pörfikt.
aztán lett a fixi. és már annyira nem is volt érdekes, hogy lui könnyű és merev, városbaiistökéletes, mert arra ott volt alfi. ellenben a két kerékpár közül egyik sem teljesíti azt a követelményt, hogy földútra és kirándulni tudjak vele menni. pedig jó volna.
és luit gyakorlatilag alig használom, és amikor igen, akkor sem ő a legpraktikusabb választás az útra.
mi legyen, mi legyen.
olyannak adnám el szívesen, akit ismerek, akinél tudom, hogy jó dolga lesz, annál viszont több pénzre tartom, mint amennyit az ismerőseimnek megérne.
és eldönteni sem tudom, mi legyen vele.
jaj-jaj-jaj.
mindenesetre ha tudtok valakit, aki értelmes árban érdeklődik egy 50-es méretű colombus csöves dancelli vázas full shimano 600-al szerelt csodagép iránt, megkereshet. csak ne sértődjön meg, ha érzelmi okokra hivatkozva végül mégsem adom el a gépet.

Nincsenek megjegyzések: