2010. január 3., vasárnap

vasárnapi kisszínes

a neten ilyen csodás dolgokat találtam ma. leginkább csak nocomment mind :)

- a plurk-ről magyarul. ugye te is kedvet kaptál? online fordítót mindenkinek! :P
"Ez hát Billy Q poindexter a blog, nem, nem. Ehelyett plurk egy egyszerű módon rosszat és részesedése a dolgok nem maga a hangulat, és minden más dolgok között töltsük az életed, az emberek közel! Ez a pillanatra, s abban a pillanatban önelkényeztetés, instant íres ember, rögtön! Részesedése az életed patak, élő életed"

- a virtuális világ márpedig veszélyes és alattomos egy hely:
"Még egy húzás, és fórumtéma lesz a viselt dolgaidból."
- egy - állítása szerint - tősgyökeres pesti kerékpáros tollából:
"Na és ha nem kell tartani a zöld lámpától, ha dugó van? Akkor miért nem lehet a rossz, szmogos útviszonyokra való tekintettel a járdán közlekedni, maximum 10 km/h-val? Hiszen erre eddig is lehetőséget nyújtott a KRESZ."

- fészbúk:
"és egy reménytelen és végtelen csatában tipliket dobáltunk az ellenfél csapatára 2 sajtfondüzés között és kevéssel a dinnyéspornó után..."

- iwiw:
"Jelzem mindazoknak, akik 2009-re a legjobbakatkívántak nekem, hogy szar sem teljesült belőle! Épp ezért kérek mindenkit, 2010-re jókívánságként kizárólag készpénzt, alkoholt, vagy üzemanyagutalványt küldjön! Köszi BUÉK"

1 megjegyzés:

Kriszti írta...

A fészbúkoshoz csak annyit, hogy aggodalomra semmi ok, ez csak egy teljesen átlagos, ártatlan hipppi buli volt, ráadásul még csak alkoholos befolyás alatt sem voltunk (nagyon.) :)