2008. december 31., szerda

december 20 óta nagyjűból 2*10 percet töltöttem a számítógép előtt, hogy megnézzem a leveleimet (na jó, egyik éjszaka játszottam is rajta egy órát, meg hugival filmet is néztünk, de az nem számít mert net sem volt akkor rajta, meg csak kiegészítő tevékenység volt ajándékcsomagolás közben).
jó volt, hogy volt mit csinálni otthon: segíteni , családolni, ünnepelni, játszani, olvasni. aztán itt makón is, játszani, ünnepelni, korizni, palacsintát sütni, pihenni. még mindig nem kezdett el hiányozni a virtuális világ, kicsit sem. majd ha vége a szünet jelentette jó világnak úgyis órákat fogok megint a képernyő előtt ülni, behozom majd minden lemaradásomat blogok, hírek, újdonságok, levelek területén.
legyen ennyi most elég. ennek a posztnak úgy sincs semmi célja azon kívül, hogy lejelentkezzek: élek, csak a világi dolgok most elérhetőbbek, mint máskor, ezért előrébb valóak, mint a virtuális valóság.
majd amikor már (várhatóan néhány napon belül) belecsömörlöttem a menedzsment szépségeibe, na majd akkor elmesélem, mi minden történt a "szünetben"

1 megjegyzés:

julcsi írta...

szép dolog, szép dolog...

bejegyzést nem írsz, bezzeg külsőt azt változtatsz!

kérjük a posztokat is ám!