2008. november 27., csütörtök

Kedves Jézuska!

Azt már rég tudom, hogy az ajándékot nem Te hozod, de azért szerintem van némi közöd ehhez az egészhez, ott lapulsz az emberek agyának hátsó kis zugában, és a te susmutolásodra lesznek jók Karácsonykor és te adod az ötletet és az indítékot, úgyhogy azt hiszem, mégis csak te vagy a megfelelő, akihez fordulnom kéne.
Szóval tekintsünk el most a Karácsony dologi és megfogható részétől, lenne helyette két egyéb kérésem feléd.
Az első nem is karácsonyi, inkább még adventi kívánság lenne. Légyszi susmutold oda Cs.-nak, hogy azért úgy igazi a Szenteste, ha mind együtt vagyunk, és én (nem is csak én, azt hiszem az egész család) mind nagyon örülnénk, ha idén is együtt ünnepelhetnénk Velük is. Persze tudom, hogy ezt neki kell eldöntenie, de mégis, egy kicsit besegíthetnél.
A másik rám vonatkozik (ohh, önzőség, tudom). Erről írtam már múltkor is, talán olvastad. Szóval az lenne igazán csodás ajándék, ha végre megtalálnám azt, amit csinálni szeretnék, és hinni is tudnék benne, akkor lenne valami célom, ami végre túlmutatna a jelenlegin (ami mindössze annyi, hogy legyen végre kezemben a diploma) Azt hiszem, neked ez sem kerül különösen nagy munkába, kicsit meg kéne csak mozgatnod a drótokat bent a fejemben, és sínen lenne máris minden :)
Tudom, hogy elfoglalt vagy ilyenkor, de mégis, ha lenne pár perced foglalkozni ezekkel, nagyon-nagyon örülnék neki.

Üdv, és jó munkát egész decemberre:

Kata

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Egy ilyen susmutolás jó lenne, de szerintem a kocka el van vetve, ha stressz Cs.-nak az együttlét, akkor leht, hogy jobb is nem erőltetni.Mi jól éreznénk magunkat, ő meg stresszel, hogy jövünk, és azt várja, hogy mikor megyünk? :)) Ennél még talán így is jobb. Tudod, a tiszta víz a pohárban, még, ha ízetlen is, de legalább tiszta.
Any.

rozi írta...

persze, tudom....
csak ez olyan fura és szerintem tuti hogy vissza fogja sírni, ha másért nem, a gyerekek miatt. és akkor majd jöhet a "mi megmondtuk" (persze csak gondolatban, mert igazából úgyse mondjuk majd) és akkor más jobb lenne, ha karácsony előtt rájönne, nem csak utána :)
no mindegy. így majd kisbulit csinálunk, és ötösben (hatosban?) érezzük csudajól magunkat

julcsi írta...

KISBULIIIII!!!!!
Ki táncol velem a fa körül?

(félreértés ne essék, én is imádom a Nagykarácsonyt, és én is annak örülnék ám igazán!)