2008. október 28., kedd

Télapónak


Kedves Télapó!

Ma, amikor lementem a boltba, meglepődve vettem tudomásul, hogy már lehet kapni mindenféle olyan nyalánkságot, amit a gyerekek Tőled szoktak szoktak kapni december 6-án. Ez azt jelenti gondolom, hogy lassacskán Te is elkezded a bevásárlást (különben minek is lennének kint a polcon, ugyebár). Ezért is írom ezt a levelet Neked most, szeretném ha megkapnád még A Nagy Beszerzés előtt.
Először is szeretném megköszönni az elmúlt évek ajándékait, mindig nagyon örültem nekik. A tavalyi december és az idei húsvét azonban megmutatták, kinőttem már a gyerekkorból, képtelen vagyok az olyan mennyiségű csoki és mogyoró elfogyasztására, mint fejlődésben lévő koromban. Annyit szeretnék csak ezzel mondani Neked, hogy bár egy pár szem gyümölcsnek, esetleg kicsike étcsokinak továbbra is nagyon örülök, de a többiről, amit idáig ezek mellé mindig kaptam még, lemondok: vannak kisebb és sokkal rosszabb sorsú (valamint sokkal inkább édesszájú) gyerekek, akiknek nagyobb örömet tudsz vele szerezni, mint nekem.
Köszönöm az eddigi gondoskodást, és jó munkát kívánok az előtted álló két hónapra:

Kata

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Semmi After eight télapó, olyan ronda zöld de finom? És mi lesz a 24 adventi zsákocskával? Semmi kis nasi? Még egy alulfejlett mandarin se fér bele!!! Jaj ezek az idő előtti meggondolatlan beszerzések.
Télapó

rozi írta...

Kedves Télapó,
persze az after eight mikulás az más dolog, és a 24 zsákocska is, abba jöhet bármi. :)
csak tudod, a nagy táblás és sok kis szeletes csokira gondolta, amit az ablak közé szoktál gyömöszölni, és a több kiló mogyira és rengeteg aszaltfügére, amit eszünk utána még júlusban.
érted, ugye?

kata

maifosz írta...

Kedves Télapó,

amit Katának már Katának csináltattál a csokigyáradban a manóiddal, azt nyugodtan küldheted nekem!

Zsófi